MyHappySkin Handset Tijdelijk Slechts €79❣️
FAQ - MyHappySkin

Zowel IPL als laserhaarverwijdering gebruikt licht en op zijn beurt warmte om het haar van de wortel te vernietigen. Het belangrijkste verschil tussen IPL-ontharing en laserhaarverwijdering is het gebruikte lichtspectrum. IPL gebruikt een breed bereik van golflengten van licht om een ​​enkele witte flits te produceren, terwijl lasers één golflengte van licht gebruiken die een enkele straal creëert.

Ja dat heeft U We hebben het volste vertrouwen erin dat wij U de beste IPL-ontharingsset voor thuis ter wereld aanbieden. Daarom bieden wij u met gepaste trots onze 90 dagen 100% geld-terug-garantie. Je kunt er hier meer over lezen.

Alle handsets worden geleverd met een garantie van 12 maanden, die fouten van de fabrikant dekt. Neem contact met ons op via info@myhappyskin.nl als u problemen hebt met uw handset.

Op de achterkant kunt U een wat kleiner knopje indrukken, hiermee gaat de handset aan. Hiermee regelt U ook het niveau qua sterkte. Op de voorkant zit een grotere knop en hiermee regelt U dat de handset daadwerkelijk “flitst”

Tijdens gebruik dient de Handset aangesloten te zijn op het netsnoer.

Wij raden aan de MyHappySkin IPL-Lichtontharing Handset iedere week voor 10 weken te gebruiken, of tot het gewenste resultaat is bereikt. Na deze periode een keer per maand voor drie maanden of tot het gewenste resultaat bereikt is. Om een gladde huid te behouden raden wij aan deze 2-4 keer per jaar te blijven gebruiken. 

Wij raden het af om binnen 48 uur na de behandeling te gaan zonnen. Ook raden wij aan voor een behandeling ten minste twee weken niet te hebben gezond.

Dit betekent niet dat U niet de zon in kunt, gebruik een goede zonbescherming en U kunt gewoon de zon in.

Onze handsets zijn ontworpen om geschikt te zijn voor thuisgebruik, dus zijn ze zacht voor de huid. Dit betekent dat het ook geschikt is voor gevoelige huidtypen.

Wanneer U de handset gebruikt zoals voorgeschreven, zal er zelden tot nooit sprake zijn van bijwerkingen. Rode huid en lichte zwelling zijn de meest voorkomende bijwerkingen van IPL. Dit verdwijnt echter snel na de behandeling. 

IPL kan absoluut worden gebruikt voor hormonale haargroei en heeft bewezen behoorlijk effectief te zijn.

IPL is niet geschikt voor personen met Epilepsie. 

Inhoud wisselJa, dit is volkomen normaal. Omdat de lichtenergie het haar verwarmt, ruik je misschien een lichte verbranding, maar dit betekent gewoon dat er enkele haren zijn die niet zijn geschoren. Zorg ervoor dat u de huid correct hebt voorbereid en dat de huid volledig is geschoren voordat u met uw sessie begint.

Na elk gebruik wordt geadviseerd de handset schoon te maken. U kunt een alcoholdoekje of een antibacterieel product gebruiken om de handset en het lichtvenster na de behandeling schoon te maken. Zorg ervoor dat uw handset is uitgeschakeld en niet is aangesloten voordat u dit doet. Bewaar de handset vervolgens na gebruik op een koele, droge plaats (zodra de handset volledig droog is).

Wij adviseren dat gebruikers van de handset minimaal 16 jaar of ouder zijn.

Lichtenergie van IPL wordt geabsorbeerd door de melanine in het haar, die vervolgens verandert in warmte en de haarcellen vernietigt.

Er zijn wereldwijd talloze onderzoeken geweest die de veiligheid en effectiviteit van IPL voor ontharing aantonen. Vanwege dit feit is het een uiterst populaire, veilige en effectieve methode voor haarverwijdering thuis en in klinieken geworden.

Een van de grootste voordelen van IPL ten opzichte van andere soorten laser is dat het veel minder pijnlijk is. De meeste klanten verklaren het gevoel als een warm gevoel op de huid.

MENU