FAQ

Welkom op de Frequently Asked Questions pagina van MyHappySkin. Hieronder kun je een antwoord op jouw vraag vinden! We hebben de vragen & antwoorden opgesplitst in categorieën om het zoeken makkelijk te maken. 

Verschillen nieuwe & oude handset

Het belangrijkste verschil: Meer kracht

Het grootste verschil is dat de nieuwe (MyHappySkin Hair Removal 2.0) ruim 25% meer kracht heeft. Hierdoor is hij nog effectiever. De vorige handset heeft 3,9 J/cm2 kracht en de MyHappySkin Hair Removal 2.0 heeft maarliefst 4,9 J/cm2! 

 

Nog langere levensduur!

De MyHappySkin Hair Removal 2.0 heeft maarliefst 999.999 flitsen, dat ten opzichte van de 300.000 flitsen die de vorige handset heeft maakt een groot verschil!

Inclusief bril & scheermesje

We hebben er een complete set van gemaakt. Omdat de MyHappySkin Hair Removal 2.0 aanzienlijk meer kracht heeft leveren we er een bril bij. Deze bril beschermt je ogen voor de krachtigere flitsen van de MyHappySkin Hair Removal 2.0. Ook hebben we voor het gemak een scheermesje bijgevoegd.

Algemene informatie IPL ontharing

Is IPL veilig?
Er zijn wereldwijd talloze onderzoeken geweest die de veiligheid en effectiviteit van IPL voor ontharing aantonen. Vanwege dit feit is het een uiterst populaire, veilige en effectieve methode voor haarverwijdering thuis en in klinieken geworden.
Doet het pijn?
Een van de vele voordelen van IPL ten opzichte van andere soorten laser is dat het veel minder pijnlijk is. De meeste klanten verklaren het gevoel als een warm gevoel op de huid.
Hoevaak moet je een IPL behandeling doen?
Wij raden aan een MyHappySkin IPL-Lichtontharing Handset iedere week voor 10 weken te gebruiken, of tot het gewenste resultaat is bereikt. Na deze periode een keer per maand voor drie maanden of tot het gewenste resultaat bereikt is. Om een gladde huid te behouden raden wij aan deze 2-4 keer per jaar te blijven gebruiken.
Hoe werkt IPL?
Lichtenergie van IPL wordt geabsorbeerd door de melanine in het haar, die vervolgens verandert in warmte en de haarcellen vernietigt.
Wat is het verschil tussen IPL-Haar verwijdering en laser haar verwijdering?

Zowel IPL als laserhaarverwijdering gebruikt licht en op zijn beurt warmte om het haar van de wortel te vernietigen. Het belangrijkste verschil tussen IPL-ontharing en laserhaarverwijdering is het gebruikte lichtspectrum. IPL gebruikt een breed bereik van golflengten van licht om een ​​enkele witte flits te produceren, terwijl lasers één golflengte van licht gebruiken die een enkele straal creëert.

Wat is de aan te raden minimale leeftijd voor gebruik?
Wij adviseren dat gebruikers van de handset minimaal 16 jaar of ouder zijn.
Kunnen er bijwerkingen ontstaan door een IPL behandeling?
Wanneer U de handset gebruikt zoals voorgeschreven, zal er zelden tot nooit sprake zijn van bijwerkingen. Rode huid en lichte zwelling zijn de meest voorkomende bijwerkingen van IPL. Dit verdwijnt echter snel na de behandeling.
Ik ruik een lichtelijke brandgeur tijdens gebruik, is dit veilig/normaal?
Ja hoor, dit is normaal en niet onveilig.. Omdat de lichtenergie het haar verwarmt, ruik je misschien een lichte verbranding, maar dit betekent gewoon dat er enkele haren zijn die niet zijn geschoren. Zorg ervoor dat u de huid correct hebt voorbereid en dat de huid volledig is geschoren voordat u met uw sessie begint.

Belangrijke informatie aangaande veiligheid & huid/haar aandoeningen

Kan ik zonnen na een behandeling?

Wij raden het af om binnen 48 uur na de behandeling te gaan zonnen. Ook raden wij aan voor een behandeling ten minste twee weken niet te hebben gezond.

Dit betekent niet dat U niet de zon in kunt, gebruik een goede zonbescherming en U kunt gewoon de zon in.

Ik heb een gevoelige huid, kan ik de IPL gebruiken?

Onze handsets zijn ontworpen om geschikt te zijn voor thuisgebruik, dus zijn ze zacht voor de huid. Dit betekent dat het ook geschikt is voor gevoelige huidtypen.

Ik heb PCOS. Werkt dit product voor mij?

IPL kan absoluut worden gebruikt voor hormonale haargroei en heeft bewezen behoorlijk effectief te zijn.

Ik heb epilepsie, is IPL geschikt voor mij?

IPL is niet geschikt voor personen met Epilepsie. 

Informatie aangaande het behandelen

Hoevaak gebruik ik de handset?

Wij raden aan de MyHappySkin IPL-Lichtontharing Handset iedere week voor 10 weken te gebruiken, of tot het gewenste resultaat is bereikt. Na deze periode een keer per maand voor drie maanden of tot het gewenste resultaat bereikt is. Om een gladde huid te behouden raden wij aan deze 2-4 keer per jaar te blijven gebruiken.

Hoe maak ik de handset schoon?

Na elk gebruik wordt geadviseerd de handset schoon te maken. U kunt een alcoholdoekje of een antibacterieel product gebruiken om de handset en het lichtvenster na de behandeling schoon te maken. Zorg ervoor dat uw handset is uitgeschakeld en niet is aangesloten voordat u dit doet. Bewaar de handset vervolgens na gebruik op een koele, droge plaats (zodra de handset volledig droog is).

Hoe gebruik ik de handset?

Op de achterkant kunt U een wat kleiner knopje indrukken, hiermee gaat de handset aan. Hiermee regelt U ook het niveau qua sterkte. Op de voorkant zit een grotere knop en hiermee regelt U dat de handset daadwerkelijk “flitst”

Tijdens gebruik dient de Handset aangesloten te zijn op het netsnoer.

Kan ik zonnen na een behandeling?

Wij raden het af om binnen 48 uur na de behandeling te gaan zonnen. Ook raden wij aan voor een behandeling ten minste twee weken niet te hebben gezond.

Dit betekent niet dat U niet de zon in kunt, gebruik een goede zonbescherming en U kunt gewoon de zon in.

Informatie garantie MyHappySkin

Heeft MyHappySkin een geld terug garantie?

Ja dat heeft U We hebben het volste vertrouwen erin dat wij U de beste IPL-ontharingsset voor thuis ter wereld aanbieden. Daarom bieden wij u met gepaste trots onze 90 dagen 100% geld-terug-garantie. Je kunt er hier meer over lezen.

Heeft de handset garantie?
Alle handsets worden geleverd met een garantie van 12 maanden, die fouten van de fabrikant dekt. Neem contact met ons op via info@myhappyskin.nl als u problemen hebt met uw handset.