MyHappySkin Handset Tijdelijk Slechts €79❣️
IPL Ontharing - Thuis of Professioneel? - MyHappySkin.nl

Iedereen wilt graag die zachte haarvrije huid wat zo fijn is. Nooit meer pijnlijk waxen of scheren, geen last meer van jeukende stoppels of een brandend gevoel. Dat is hetgeen wat IPL-lichtontharing zo aantrekkelijk maakt. Je kunt dit zelf doen, of het laten doen.

In dit blog proberen wij jou duidelijk te maken waar je rekening mee moet houden wanneer je wilt ontharen door middel van IPL. Thuis zelf doen of een professionele behandeling?

Het verschil tussen een IPL (thuis) Handset en een professionele behandeling

Wanneer jij een behandeling volgt in een kliniek zal iemand jouw huid en haarkleur beoordelen en op basis daarvan beslissen welke behandeling geschikt is. Behandel jij thuis moet je zelf bepalen of een IPL behandeling geschikt is. Gelukkig is dat in het geval van de MyHappySkin Handset makkelijk te bepalen met dit handige schemaatje:

Veiligheid

Een gerenommeerde kliniek of salon zal zich aan alle wettelijke eisen houden en kun je er dus van uit gaan dat de behandelingen veilig zijn. Om diezelfde reden is het heel belangrijk dat de thuis handsets veilig zijn maar ook het goede resultaten leveren. De technologie achter thuis handsets zijn vaak eenvoudiger dan de technologie die in een kliniek wordt gebruikt. Echter is de IPL technologie voor thuis handsets dusdanig vergevorderd dat het veilig en vooral belangrijk: effectief thuis gebruikt kan worden.

Behandelingen

Behandelingsschema’s voor thuis handsets lopen uiteen van 6 weken tot 3 maanden. Wij, MyHappySkin, raden aan 10 wekelijkse behandelingen te doen en vervolgens 3 maandelijkse behandelingen. Het is natuurlijk per persoon verschillend maar in de meeste gevallen zal dan het gewenste resultaat bereikt zijn.

Een kliniek werkt vaak met 6-10 maandelijkse behandelingen, het aantal behandelingen is ook hier per persoon verschillend. Echter de behandelduur is dus wel aanzienlijk langer.

In beide gevallen zijn onderhoudsbehandelingen nodig: 2-4 onderhoudsbehandelingen per jaar voor thuis behandelingen en 1-2 onderhoudsbehandelingen per jaar voor een behandeling in een kliniek. Voor zowel thuis behandelingen als professionele behandelingen geld dat hoe vaker je al behandeld hebt, hoe minder onderhoudsbehandelingen per jaar nodig zijn.

Een puntje om rekening mee te houden is dat wanneer jij je professioneel laat behandelen je je hebt te houden aan een behandelingsschema en afspraken moet maken. Bij een thuis handset kan je behandelen wanneer je wilt!

Resultaten

De resultaten tussen thuis behandelen en professioneel behandelen zijn vergelijkbaar. Uiteindelijk is de technologie achter IPL-Handsets weliswaar vereenvoudigd, maar het heeft hetzelfde effect als professioneel behandelen. Onderhoudsbehandelingen heb je in beide gevallen. In het geval van thuis behandelen met een IPL-Handset kun je dit doen wanneer jij wilt!

Het budget

De gemiddelde kosten voor een professionele behandeling zijn vrij hoog. Voor bijvoorbeeld het ontharen van je ledematen betaal je tussen de €125 en €450. Gemiddeld komt dit neer op een bedrag van €287,50. Vaak zijn er tussen de 6 en 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Een professionele IPL behandeling kost dus al snel tussen €1725 – €2875. Om voor een professionele behandeling moet je dus diep in de buidel tasten. De IPL handset van

De MyHappySkin Handset is momenteel €99. Dat is een aanzienlijk verschil ten opzichte van een professionele behandeling. Terwijl de uiteindelijke resultaten hetzelfde zijn!

Feedback op de MyHappySkin Handset

Uit verschillende tests en klantfeedback kwam naar voren dat sommige mensen al na 3 of 4 behandelingen zichtbare resultaten hadden. Echter duurt dit bij het overgrote deel wat langer, vaak na 6-8 behandelingen. Na 10 behandelingen zijn de meeste mensen helemaal haarvrij. 

Comments (1)

  • Marie de Jonge
    september 10, 2020

    Bedankt voor het delen van de verschillen tussen IPL behandelingen die je thuis uitvoert of laat doen bij een specialist. Goed vooronderzoek doen vond ik zelf het belangrijkste, omdat je de juiste methode wil kiezen die past bij je huid. Ik heb zelf gekozen om naar een specialist te gaan uiteindelijk. https://www.natuurlijknogmooier.nl/chronische-pijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MENU